Etapp 6

Låt dig inspireras med bilder på ditt nya boende. I broschyren hittar du förutom bilder även ritningar, planskisser och materialval för husen i etapp 6.

Bilderna är konceptbilder avsedda för att visa husen med interiörer och exteriörer. Avvikelser kan förekomma beroende på slutliga materialval och produkter. Invima reserverar sig för eventuella tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Hovslätts Ängar

Hitta hem till en lantlig idyll. Nära staden ligger det böljande landskapet. Hitta hem till en plats där det är enkelt att leva med närhet till affärer, bra kommunikationer och skolor och där alla förutsättningar finns för att bygga din framtid.

På Hovslätts Ängar bygger Invima Construction ditt hem där inget har lämnats åt slumpen. Med gediget material bygger vi hem att längta till.

Läs mer om husen under de olika flikarna nedan.

Nu är det dags för etapp 6

Vi på Invima leder Hovslätts Ängar vidare in i framtiden. Etapp 5 är slutsålt och etapp 6 som är den sista delen släpps nu till försäljning. Precis som tidigare så säljs och förmedlas husen av Svensk Fastighetsförmedling.

Är du intresserad av husen i etapp 6?

Husen säljs av Svensk Fastighetsförmedling. Frågor och funderingar som rör försäljningen görs först och främst till Fredrik Hagejärd.

Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling

Fredrik Hagejärd, Fastighetsmäklare
Direkt: 072-737 27 40, fredrik.hagejard@svenskfast.se

Husen

Vi har velat skapa generösa kedjehus, som har en påkostad känsla med mycket ljusinsläpp och modernt uttryck. Husen ligger längs den svagt kurviga vägen och skapar tillsammans ett trevligt gaturum. Den mörkgrå träpanelen runt miljösorteringen ger ett städat intryck samtidigt som den stora nummerskylten skapar karaktär. Att lätt kunna röra sig mellan fram och baksida, inne och ute har varit en viktig utgångspunkt i projekteringen av dessa hus. Husen har blivit utrustade med både garage, stor takterrass och uteplats. Det möjliggör platser i soligt läge stor del av dagen.

Hovslätts Ängar - etapp 6

Ritning, entréplan

68 m2 + garage i detta plan
Den generösa framsidan är utformad så det ska vara lätt att komma hem. Takterrassen kragar ut och skapar ett skärmtak mellan entré och garage. När du öppnar ytterdörren möts du av en öppen och ljus planlösning. Hallen och badrummet har kalkstensliknande klinkergolv. Vattenburen golvvärme finns på hela planet, och som extra komfort finns även elektrisk golvvärme i badrummet. Det finns gott om utrymme att hänga av sig jacka och skor. Materialen är påkostade. Köket har stora breda fönster med kontakt mot gata. Vardagsrummet har fönster åt två håll med glasdörrar ut mot trädgård och uteplats. Ett stort plus som denna etapp är ensam om är att både ha separat tvättstuga med groventré och garage.

Ritning, plan 2

68 m2 + terass i detta plan
Här finns tre sovrum och ett luftigt allrum med fönster åt tre väderstreck! Kontakten med den soliga terrassen skapar det lilla extra. Planet är utrustat med badrum som även detta har komforten med elektrisk golvvärme.

Kök & Vardagsrum

Stora glaspartier ger ljusinsläpp från två håll och skapar en utomhuskänsla inomhus. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats, vardagsrum och närheten till trädgård gör det enkelt att umgås och röra sig mellan de sociala ytorna. Köket har material i ljusa skandinaviska toner.

Kök och vardagsrum

Terass

Möt den första vårsolen och stanna kvar under ljumma sommarkvällar. På husets generösa takterrass med högt läge finns det gott om plats till att umgås.

Terass

Kök

Vi har skapat ett kök där materialet står sig med tiden och är lätt att sköta. Ett gediget och stilrent material med ljusa skandinaviska toner från leverantörer som står för kvalitet.

Till köket från HTH har vi valt vita kakelplattor med ljusgrå fog och förskjutna skarvar. Bänkskivan är ljusgrå och luckorna är vitmålade med rostfria knoppar.

Kök

Specifikationer & priser

Naturen – Närheten – Framtiden

NÄRHETEN

Här lever du nära både natur och Hovslätts samhälle med affärer, skolor, idrottsklubbar och bra kommunikationer med både buss och tåg. Med bilen når du Jönköping på några minuter och med cykel är du på plats inom 15-20 minuter.

NATUREN

Se vitsippor blomma på våren och se snöklädda ängar på vintern. Med naturen som granne är en skogspromenad eller löprunda i elljusspåret aldrig långt borta.

FRAMTIDEN

Vi på Invima Construction planerar att leda Hovslätts Ängar in i framtiden och utveckla ett dynamiskt område för olika åldrar.

Invima Construction AB

har under flera år verkat i byggbranschen med ny-, till- och ombyggnation. I och med detta projekt i Hovslätt tar vi ett steg till. Vi är entusiastiska över att få möta dig som kund, och vi kommer, både i stort och smått, att arbeta med stort engagemang.

Invima Constructions företagsledning: Ingemar Thunborg, Viktor Lindsten och Magnus Nord.

Rita Arkitektur AB

Arkitekt för Invimas hus på Hovslätts Ängar är Anna Sandahl, på Rita Arkitektur i Jönköping.

Rita Arkitektur är ett nystartat företag, men Anna har en gedigen bakgrund i arkitektbranschen. Hon har tidigare arbetat som handläggare och ansvarig arkitekt under en tioårsperiod i ett av Jönköpings största arkitektkontor. Hon har även undervisat i samhällsplanering och byggnadsutformning på Tekniska Högskolan i Jönköping.

Rita Arkitektur erbjuder tjänster inom arkitekturens olika skeden, ifrån den tidiga projektutvecklingen till färdigprojekteringens förverkligande.