1-plansvilla med oinredd vind, Taberg

Vi på Invima erbjuder en framtida ny bostad där du som köpare har möjlighet att påverka både utförande och ytskikt. Huset byggs med oinredd vind men möjlighet finns att göra tillval om att få den inredd. Om vinden inreds blir det 64,5 kvm extra boarea. Totalt cirka 161,7 kvm boarea.

Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling.

Taberg

Tomten där huset byggs är belägen på Bruksvägen 3 i Taberg. Taberg erbjuder fördelaktiga kommunikationsmöjligheter i form av både tåg och buss, två mataffärer, service samt skola/förskola.

Läs mer om huset under de olika flikarna nedan.

Situationsplan

Är du intresserad av huset?

Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Frågor och funderingar som rör försäljningen görs först och främst till Fredrik Hagejärd.

Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling

Fredrik Hagejärd, Fastighetsmäklare
Direkt: 072-737 27 40, fredrik.hagejard@svenskfast.se

Huset

Exteriören har snygg thermowood, betongpannor och aluminiumfönster. Trädgården kommer att terrasseras vilket innebär att köparen själv kommer att stå för färdigställandet av gräsmatta, eventuella stensättningar och växtligheter. Interiören kommer hålla en modern och tidlös standard med bland annat vitpigmenterad ekparkett, kaklat badrum på entréplan, kök från HTH. I priset ingår oinredd vind men möjlighet finns att göra tillval om att få den inredd. Väljs tillvalet att inreda vinden blir det 64,5 kvm extra boarea. Totalt cirka 161,7 kvm boarea.

Fakta om bostaden

Typ: Villa, 1-plan med oinredd vind

Boarea: ca 97,2 kvm

Biarea: ca 64,5 kvm

Tomtarea: 710 kvm

Utgångspris: 3 150 000 kr

Byggnadsår: 2020/2021

Upplåtelseform: Äganderätt

Övervåning

Palnritning – Övervåning

Entréplan

Entréplan – planritning

Dokument

Invima Construction AB

har under flera år verkat i byggbranschen med ny-, till- och ombyggnation. På Hovslätts Ängar har vi byggt hem där inget har lämnats åt slumpen. Med gediget material bygger vi hem att längta till. På Bruksvägen i Taberg fortsätter vi att bygga hus. Vi är entusiastiska över att få möta dig som kund, och vi kommer, både i stort och smått, att arbeta med stort engagemang.

Invima Constructions företagsledning: Ingemar Thunborg, Viktor Lindsten och Magnus Nord.