Låt dig inspireras med bilder på ditt nya boende. I broschyren hittar du förutom bilder även ritningar, planskisser och materialval för husen i etapp 5.

Bilderna är konceptbilder avsedda för att visa husen med interiörer och exteriörer. Avvikelser kan förekomma beroende på slutliga materialval och produkter. Invima reserverar sig för eventuella tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Hovslätts Ängar

Hitta hem till en lantlig idyll. Nära staden ligger det böljande landskapet. Hitta hem till en plats där det är enkelt att leva med närhet till affärer, bra kommunikationer och skolor och där alla förutsättningar finns för att bygga din framtid.

På Hovslätts Ängar bygger Invima Construction ditt hem där inget har lämnats åt slumpen. Med gediget material bygger vi hem att längta till.

Läs mer om husen under de olika flikarna nedan.

Nu är det dags för etapp 5

Vi på Invima leder Hovslätts Ängar vidare in i framtiden. Etapp 4 är slutsålt men som en del i den fortsatta utvecklingen av området släpper vi etapp 5 i september. Precis som tidigare så säljs husen av Svensk Fastighetsförmedling och försäljningen förmedlas i första hand via kommunens tomtkö.

Är du intresserad?

Husen säljs av Svensk Fastighetsförmedling. Frågor och funderingar som rör försäljningen görs först och främst till Fredrik Hagejärd.

Klicka här för att se specifikation och prislista för respektive hus.

Klicka här för att ladda ned blanketten och anmäla ditt intresse för ett hus i etapp 5!

Försäljningen förmedlas i första hand via kommunens tomtkö. De som tilldelats en tomt via tomtkön har därför företräde till husen. Står ni inte i tomtkön redan så kontaktar ni Fredrik så hjälper de er med information kring försäljningen. Annonsering av tomter sker första helgfria onsdagen varje månad på Jönköpings Kommuns webbplats för tomtkö samt även i Jönköpings-Posten.

Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling

Fredrik Hagejärd, Fastighetsmäklare
Direkt: 072-737 27 40, fredrik.hagejard@svenskfast.se

Husen

De generösa kedjehusen ligger högt och skapar runt den gröna kullen ett hemtrevligt gaturum. Husen är luftigt placerade med breda carportar och stora takterrasser emellan. Husen har ett modernt uttryck med sin värmebehandlade träpanel och mörkgrå detaljer. Att lätt kunna röra sig mellan fram och baksida, inne och ute har varit en viktig utgångspunkt i projekteringen av dessa hus. Husen har blivit utrustade med flera uteplatser som möjliggör platser i soligt läge stor del av dagen.

Fasad från gatan

Fasad från gården

Ritning, entréplan

68 m2 + carport i detta plan
Den generösa framsidan är utformad så att det ska vara lätt att komma hem. Takterrassen kragar ut och skapar ett skärmtak hela vägen mellan entré och garageport. När du öppnar ytterdörren möts du av en öppen och ljus planlösning. Hallen och badrummet har kalkstensliknande klinkergolv med golvvärme. Det finns gott om utrymme för att hänga av sig jacka och skor. Materialen är påkostade. Köket har breda stora fönster med kontakt mot gata. Ifrån vardagsrummet, som har fönster åt två håll, har man fin vy mot omgivningarna och glasdörrar mot balkong alt. markterrass.

Ritning, plan 2

68 m2 + carport i detta plan
Här finns tre sovrum och ett luftigt allrum med fönster åt tre väderstreck! Kontakten med den soliga terrassen skapar det lilla extra. Planet är även utrustat med badrum.

Kök & Vardagsrum

Stora glaspartier mot omgivningarna och ljusinsläpp från två håll skapar en utomhuskänsla inomhus. Närheten till kök, matplats och balkong eller markterrass gör det enkelt att umgås. Köket har material i ljusa skandinaviska toner och breda fönster som släpper in ljuset.

Terass

Möt den första vårsolen och stanna kvar under ljumma sommarkvällar. På husets generösa takterrass med högt läge finns det gott om plats till att umgås.

Kök

Vi har skapat ett kök där materialet står sig med tiden och är lätt att sköta. Ett gediget och stilrent material med ljusa skandinaviska toner från leverantörer som står för kvalitet.

Till köket från HTH har vi valt vita kakelplattor med ljusgrå fog och förskjutna skarvar. Bänkskivan är ljusgrå och luckorna är vitmålade med rostfria knoppar.

Gatuvy

De generösa kedjehusen ligger högt och skapar runt den gröna kullen ett hemtrevligt gaturum. Husen är luftigt placerade med breda carportar och stora takterrasser emellan. Husen har ett modernt uttryck med sin värmebehandlade träpanel och mörkgrå detaljer. Att lätt kunna röra sig mellan fram och baksida, inne och ute har varit en viktig utgångspunkt i projekteringen av dessa hus. Husen har blivit utrustade med flera uteplatser som möjliggör platser i soligt läge stor del av dagen.

Specifikationer & priser

Vi på Invima leder Hovslätts Ängar vidare in i framtiden. Vi släpper etapp 5 den 4 september 2019. Precis som tidigare så säljs husen av Svensk Fastighetsförmedling och försäljningen förmedlas i första hand via kommunens tomtkö.

Naturen – Närheten – Framtiden

NÄRHETEN

Här lever du nära både natur och Hovslätts samhälle med affärer, skolor, idrottsklubbar och bra kommunikationer med både buss och tåg. Med bilen når du Jönköping på några minuter och med cykel är du på plats inom 15-20 minuter.

NATUREN

Se vitsippor blomma på våren och se snöklädda ängar på vintern. Med naturen som granne är en skogspromenad eller löprunda i elljusspåret aldrig långt borta.

FRAMTIDEN

Vi på Invima Construction planerar att leda Hovslätts Ängar in i framtiden och utveckla ett dynamiskt område för olika åldrar.

Invima Construction AB

har under flera år verkat i byggbranschen med ny-, till- och ombyggnation. I och med detta projekt i Hovslätt tar vi ett steg till. Vi är entusiastiska över att få möta dig som kund, och vi kommer, både i stort och smått, att arbeta med stort engagemang.

Invima Constructions företagsledning: Ingemar Thunborg, Viktor Lindsten och Magnus Nord.

Rita Arkitektur AB

Arkitekt för Invimas hus på Hovslätts Ängar är Anna Sandahl, på Rita Arkitektur i Jönköping.

Rita Arkitektur är ett nystartat företag, men Anna har en gedigen bakgrund i arkitektbranschen. Hon har tidigare arbetat som handläggare och ansvarig arkitekt under en tioårsperiod i ett av Jönköpings största arkitektkontor. Hon har även undervisat i samhällsplanering och byggnadsutformning på Tekniska Högskolan i Jönköping.

Rita Arkitektur erbjuder tjänster inom arkitekturens olika skeden, ifrån den tidiga projektutvecklingen till färdigprojekteringens förverkligande.