Låt dig inspireras med bilder på ditt nya boende. I broschyren hittar du förutom bilder även ritningar, planskisser och materialval för husen i etapp 5.

Bilderna är konceptbilder avsedda för att visa husen med interiörer och exteriörer. Avvikelser kan förekomma beroende på slutliga materialval och produkter. Invima reserverar sig för eventuella tryckfel och förbehåller sig rätten till ändringar.

Hovslätts Ängar

Hitta hem till en lantlig idyll. Nära staden ligger det böljande landskapet. Hitta hem till en plats där det är enkelt att leva med närhet till affärer, bra kommunikationer och skolor och där alla förutsättningar finns för att bygga din framtid.

På Hovslätts Ängar bygger Invima Construction ditt hem där inget har lämnats åt slumpen. Med gediget material bygger vi hem att längta till.

Läs mer om husen under de olika flikarna nedan.

Specifikationer & priser

Vi på Invima leder Hovslätts Ängar vidare in i framtiden. Vi släpper etapp 5 den 4 september 2019. Precis som tidigare så säljs husen av Svensk Fastighetsförmedling och försäljningen förmedlas i första hand via kommunens tomtkö.

Naturen – Närheten – Framtiden

NÄRHETEN

Här lever du nära både natur och Hovslätts samhälle med affärer, skolor, idrottsklubbar och bra kommunikationer med både buss och tåg. Med bilen når du Jönköping på några minuter och med cykel är du på plats inom 15-20 minuter.

NATUREN

Se vitsippor blomma på våren och se snöklädda ängar på vintern. Med naturen som granne är en skogspromenad eller löprunda i elljusspåret aldrig långt borta.

FRAMTIDEN

Vi på Invima Construction planerar att leda Hovslätts Ängar in i framtiden och utveckla ett dynamiskt område för olika åldrar.

Invima Construction AB

har under flera år verkat i byggbranschen med ny-, till- och ombyggnation. I och med detta projekt i Hovslätt tar vi ett steg till. Vi är entusiastiska över att få möta dig som kund, och vi kommer, både i stort och smått, att arbeta med stort engagemang.

Invima Constructions företagsledning: Ingemar Thunborg, Viktor Lindsten och Magnus Nord.

Rita Arkitektur AB

Arkitekt för Invimas hus på Hovslätts Ängar är Anna Sandahl, på Rita Arkitektur i Jönköping.

Rita Arkitektur är ett nystartat företag, men Anna har en gedigen bakgrund i arkitektbranschen. Hon har tidigare arbetat som handläggare och ansvarig arkitekt under en tioårsperiod i ett av Jönköpings största arkitektkontor. Hon har även undervisat i samhällsplanering och byggnadsutformning på Tekniska Högskolan i Jönköping.

Rita Arkitektur erbjuder tjänster inom arkitekturens olika skeden, ifrån den tidiga projektutvecklingen till färdigprojekteringens förverkligande.